segunda-feira, 3 de fevereiro de 2014

Braziliaanse volk

Braziliaanse volk

Hier in Brazilië zeggen we dat we een verenigd volk , verenigd , religieuze en goed. Dat in ons land geen aardbevingen , tsunami's , vulkaanuitbarstingen en orkanen ... Met alle respect voor de natuur is juist , voor nu.
Maar op die kwaliteiten van onze mensen , het is triest om te zeggen dat hier mensen zijn altijd die willen profiteren van iets . Vrouwen komen in de rij om met kinderbijslag , komen in de rij en vraag vrienden om rekeningen te betalen ... om uw inzet te maken!
Mensen die doen alsof ze worden uitgeschakeld om aalmoezen te krijgen . Mensen die wetten te omzeilen voor het simpele plezier van bedrog . Mensen die alleen kijken naar hun navels . Veel van ons hebben we aandacht voor waarom het goed is om hier te wonen . Maar wat verdriet ons de meeste zijn hier de politici . Ik denk dat ze zijn verschillend voor elk land in de wereld . De persoon begint te doen sociaal werk , opvallen in uw kerk , in uw gemeenschap , wordt binnenkort opgeroepen te lopen voor een politieke carpus . Het raadslid tot burgemeester , burgemeester staat vertegenwoordiger, congreslid , senator , en afhankelijk van de coalities , samenzweringen , president arriveert in het land is zo'n hit hier , daar , vriendjespolitiek hier en daar . Verliezen identiteit , ideaal , ethiek , waarden en stelen de hele tijd . Eenmaal veroordeeld (Als om wat voor reden het land onder druk staat om te onderzoeken ) met boetes , doen alsof gevangenissen omdat niemand ontmoet niets zijn klein en kronkelende lijdt . Lijdt maar stemmen dezelfde mensen . De ellendiger de makkelijkste gemeenschap neemt haar geloften . Ik vraag me af of het niet in dit timeto helemaal opnieuw spenderen ons land schoon Begin . Over een Tsunami vegen al het vuil , al rot , elke leugen , elke vorm van gesluierde of schaamteloze onderdrukking die ons ontmoedigen , ondanks het geloof in God die ons beweegt .

Nenhum comentário:

MINHA GIOVANA NO FEMUSA ENTREGANDO O VIOLÃO AO ARTISTA SORTEADO

MINHA GIOVANA NO FEMUSA ENTREGANDO O VIOLÃO AO ARTISTA SORTEADO
MINHA GIOVANA

MINHA DAMIRES E MINHA GIOVANA

MINHA DAMIRES E MINHA GIOVANA
PRESENTES DE DEUS

Total de visualizações de página

BRINQUEDO DE CRIANÇA!

BRINQUEDO DE CRIANÇA!
MINHA GIOVANA
Powered By Blogger