domingo, 16 de fevereiro de 2014

ELEVEN PROJECT GOLD

ELEVEN PROJECT GOLD

Projektet " Golden Eleven " er udviklet i Barbacena , MG , New Town Neighborhood. Omkring 10 frivillige , ledet af søster Irene fra Congregation Brothers Wilson, Carla, Simon og Kathy, er hver lørdag med 70 børn og unge frataget alt , i et hus fra José Rita, hvor ord bliver taget motiverende karakter , etiske, moralske, religiøse, uden at fremkalde en bestemt religion.
At blive inviteret hver lørdag af samfundet Barbacenense at chatte med gruppen. Entres disse gæster , omfatter Master of Music Band of 13th militærpolitiet Region Ten Caloy , hvem jeg karisma , høj grad af professionalisme , talte om vigtigheden af ​​vores nationalsang og den respekt, han skulle. Det er bemærkelsesværdigt , at ingen møde med gruppen starter uden bønner og sang nationalsangen . En anden , der scorede med sin tilstedeværelse og taler for gruppen var den dommer, dr Gamonal der selv sad på gulvet for at tiltrække sig opmærksomhed fra børn og unge. Gav et eksempel på alt, hvad der er sket, er Faderen og til at deltage i arbejdet med din hjælp , både forelæsninger , når de søger midler til at afslutte arbejdet i huset, hvor disse møder vil blive afholdt , er engang hjemsted for Sir Joseph Rita ikke indeholder så mange og aktiviteter .
                                                                                  Mens der serveres job en simpel snack , men de eneste morgen for hver af disse lørdage assisteret . I slutningen , de får en anden kit snacks for fodbold, som koordineres af José Rita , med mere end 65 år nu ikke er i stand til at gøre det så effektivt. Lovforslaget afventer ankomsten af ​​en idrætslæreren . Snacks , der aldrig mangler eller tilovers , selvom den tilsyneladende en ny bistået , ledes af Mr. Simon og andre projekter .
                                                                                Før jeg glemmer , blev navnet på det projekt udtænkt , tænker i inddrivelsen af ​​mindst elleve blandt mere end tusind børn og teenagere i nabolaget, har de fleste af dem trådte stier af marginalisering , især af illegale stoffer . I nabolaget , mangel på vand, spildevand venstre, skolen er lille og finansieret af passionisterne Sisters ...
                                                                               Gud giver ... Gud vil give

Nenhum comentário:

MINHA GIOVANA NO FEMUSA ENTREGANDO O VIOLÃO AO ARTISTA SORTEADO

MINHA GIOVANA NO FEMUSA ENTREGANDO O VIOLÃO AO ARTISTA SORTEADO
MINHA GIOVANA

MINHA DAMIRES E MINHA GIOVANA

MINHA DAMIRES E MINHA GIOVANA
PRESENTES DE DEUS

Total de visualizações de página

BRINQUEDO DE CRIANÇA!

BRINQUEDO DE CRIANÇA!
MINHA GIOVANA
Powered By Blogger