domingo, 16 de fevereiro de 2014

ELEVEN PROJECT GOLD

ELEVEN PROJECT GOLD

Het project "Gouden Elf ' is ontwikkeld in Barbacena , MG , Nieuwe Stad Buurt . Ongeveer 10 vrijwilligers , onder leiding van zuster Irene van Congregatie Broeders Wilson , Carla , de heer Simon en Kathy , zijn elke zaterdag met 70 kinderen en adolescenten beroofd van alles , in een huis die door Jose Rita , waar woorden worden genomen motiverende karakter , ethische , morele , religieuze , zonder het induceren van een specifieke religie.
Om elke zaterdag van de samenleving Barbacenense uitgenodigd om te chatten met de groep . Leken deze gasten , onder meer de Master of Music Band van de 13e militaire politie Gewest, Tien Caloy , wie ik charisma , hoge mate van professionaliteit , sprak over het belang van ons volkslied en het respect dat hij zou moeten. Het is opmerkelijk dat er geen ontmoeting met de groep start zonder de gebeden en het zingen van het volkslied . Een ander die scoorde met zijn aanwezigheid en spreekt voor de groep was de rechter , Dr Gamonal dat zelfs zat op de grond onder de aandacht van kinderen en jongeren aan te trekken. Gaf een voorbeeld van alles wat er gebeurd is de Vader en deel te nemen aan het werk met uw hulp , beide lezingen bij het zoeken naar fondsen om het werk van het huis waar deze bijeenkomsten zullen worden gehouden afmaken , ooit het huis van de Heer Joseph Rita niet zo veel bevatten en activiteiten .
                                                                                  Terwijl banen worden geserveerd een eenvoudige snack, maar de enige ochtenden voor elk van deze zaterdagen bijgestaan ​​. Aan het einde nog een kit snacks voor voetbal die wordt gecoördineerd door Jose Rita , met meer dan 65 jaar krijgen ze nu niet in staat om het zo effectief te doen. Het wetsvoorstel is in afwachting van de komst van een leraar lichamelijke opvoeding . De snacks die nooit ontbreken of die overblijven , zelfs als het lijkt een nieuw bijgestaan ​​, wordt beheerd door de heer Simon en andere projecten .
                                                                                Voordat ik het vergeet , de naam van het project werd bedacht , denken in het herstel van ten minste elf , onder meer dan duizend kinderen en tieners in de buurt, van wie de meesten hebben de paden van

Nenhum comentário:

MINHA GIOVANA NO FEMUSA ENTREGANDO O VIOLÃO AO ARTISTA SORTEADO

MINHA GIOVANA NO FEMUSA ENTREGANDO O VIOLÃO AO ARTISTA SORTEADO
MINHA GIOVANA

MINHA DAMIRES E MINHA GIOVANA

MINHA DAMIRES E MINHA GIOVANA
PRESENTES DE DEUS

Total de visualizações de página

BRINQUEDO DE CRIANÇA!

BRINQUEDO DE CRIANÇA!
MINHA GIOVANA
Powered By Blogger