quinta-feira, 22 de maio de 2014

GEVAAR demilitarisering POLITIE MILITAIR- BRAZILIË GEPLAATST IN NOTEBOOK VAN ADVIEZEN VAN DAGBOEK VAN DE STAAT VAN MIJNEN


http://impresso.em.com.br/app/noticia/cadernos/opiniao/2014/05/21/interna_opiniao,115998/o-perigo-da-desmilitarizacao.shtml
Het gevaar van de militaire politie heeft desmilitarizaçãoEsvaziamento onbespreekbaar doeleinden
Gepubliceerd : 21/05/2014 04:00
De gezagsgetrouwe burger die het recht om te gaan van huis naar werk en terug , zonder te hoeven verlaten wat eerlijk verdiend de handen van een aantal marginale heeft , moeten zich bewust zijn van een nog gevaarlijker frame voor uw veiligheid . U bent op de straat en in de media campagne van demoralisatie van de militaire politie , als de echte schurken waren niet marginaal mensenhandel of politici die verrijken met afwijkingen van publieke middelen .

Erger is wat er achter dit alles : verborgen door een toespraak die leek politiek correct te zijn , die inderdaad bedoeld is om een wijziging in de federale grondwet ( PEC 51/2013 ) , die gewoon eindigt met de militaire politie goedkeuren .
Constitutioneel georganiseerd , onderhouden en gecontroleerd door regeringen , de militaire politie worden gezien als extra veiligheidstroepen , maar met focus , training en exclusieve toewijding in tijden van vrede , de openbare veiligheid activiteiten . Zijn opgeleid voor patrouilles en acties die uiteindelijk nodig de sterke arm van de staat om de orde , rechtshandhaving en justitiële beslissingen te waarborgen.
Na het proberen om de gehele bevolking te ontwapenen door middel van een referendum in 2005 , die in de voet van de auteurs omgezet in geschoten , de huidige eigenaren van de politieke macht in Brazilië geloven hebben zij het weglaten van de militaire politie een middel om het legen van een macht gewapend gevonden waarover zij geen absolute controle . Voor wat?
Als de doelen zijn onbespreekbaar , zijn de middelen om dit doel te bereiken bekend . Gewoon een militaire politie - die helaas nog steeds slecht voorbereid op bepaalde situaties van confrontatie met de misdaad - om een ​​fout voor militaire corporatie wordt ondervraagd , een onrechtvaardige en onaanvaardbare veralgemening . In het oog springende voorbeelden zijn gebruikelijk in Rio de Janeiro , waar de kracht nam punten die voorheen toebehoorde aan mensenhandel . Een burger schot , nog voordat ze weten wie het schot wordt onmiddellijk gebruikt voor demonstraties tegen de politie en de politiek van appeasement van de heuvels. Het is geen toeval dat de auteur van het grondwettelijk amendement dat voorstelt om de verdediging van de burger Rio de Janeiro door Senator Lindbergh Farias , PT ontwapenen , en is van plan om over de regering van die staat te nemen .
Maar goede mensen , en wantrouwde de toepassing van gedwongen ontwapening in 2005 , nog tijd om deze manoeuvre te weigeren om meer macht te concentreren - met inbegrip van vuur - in Brasilia . Niemand mag misleiden door de tamme wolven . Vindt het makkelijker om te begrijpen wat er gebeurt filmliefhebbers die het meesterwerk De jongen , Charles Chaplin , waarin de jongen gooiden stenen naar de ramen voordat je schild kennen , Carlitos , bieden glazenmaker diensten . Dat wil zeggen , het is een noodzaak om een ​​klimaat te creëren , om een ​​valse oplossing toekomen .
In de recente protesten op straat , werden activisten betaald aan vuurwerk schieten op de politie en daarmee lokken reacties die proberen om de minder oplettende burger bedriegen , hem ertoe te brengen de valse behoefte aan demilitarisering van degenen die niet kwaadaardig politieke kunt vermijden accepteren op zijn minst proberen om mensen te beschermen tegen gewelddadige criminelen . In plaats van het beëindigen van de militaire politie , zal het verstandiger hen beter in staat om hun rol uit te oefenen te geven

Nenhum comentário:

MINHA GIOVANA NO FEMUSA ENTREGANDO O VIOLÃO AO ARTISTA SORTEADO

MINHA GIOVANA NO FEMUSA ENTREGANDO O VIOLÃO AO ARTISTA SORTEADO
MINHA GIOVANA

MINHA DAMIRES E MINHA GIOVANA

MINHA DAMIRES E MINHA GIOVANA
PRESENTES DE DEUS

Total de visualizações de página

BRINQUEDO DE CRIANÇA!

BRINQUEDO DE CRIANÇA!
MINHA GIOVANA
Powered By Blogger